Avantatges

La pandèmia de la COVID-19 ha modificat radicalment el context social i econòmic de la nostra societat. La necessitat d’implementar protocols i mesures excepcionals, els formats híbrids dels esdeveniments i el desenvolupament tecnològic que se’n deriva son alguns dels trets més rellevants del nou context.

Davant d’això és necessari, més que mai, la cohesió del sector firal, la seva col·laboració i el suport mutu. La Fefic ha de jugar un rol central i liderar l’adaptació del sector a aquesta nova realitat i ho ha de fer rodejat de totes les entitats, associacions i administracions que en formen part i d’aquelles que s’hi volen unir.

I així, treballar per impulsar el sector firal com a motor econòmic del país i portar a terme projectes que serveixin de suport i de guia als nostres socis.

Estem implantant una nova cartera de serveis per ajudar-te a millorar el teu projecte firal, donant-te assessorament tècnic personalitzat, formació constant en els àmbits d’organització i posada en marxa de fires i fires mercats, i aconseguint condicions preferents de contractació i descomptes  de mitjans de comunicació  i també de proveïdors firals, per a tots els nostres socis. Aquests acords permetran a tots els socis unes condicions avantatjoses alhora de la contractació.

Ser soci de la Fefic és apostar per la innovació firal i és, ser part d’un clúster econòmic en creixement alhora que en constant evolució. Els vincles amb i entre els nostres socis ajuden a crear sinèrgies que ens permeten aprendre i ensenyar, compartir i col·laborar i sobre tot, no caminar sol en aquest present canviant però sorprenent.

Ens acompanyes?

Posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari: